Gyerek paintball a Balatonon

Kikapcsolódás, szórakozás, összetartás

Gondban vagy, hogy egy balatoni nyaralás alkalmával milyen izgalmas programot találj, és hogyan fáraszd le a gyereket? A gyerek paintballt ki kell próbálnotok, mert felejthetetlen élmény az egész családnak. Sőt az egyik legjobb balatoni program, amit rossz idő esetén is élvezhettek.

Ha a Balaton északi partján jártok, akkor irány Balatonfüred, vagy Balatonfűzfő, ahol a BalatoniBob Kalandpark területén a Maxim Paintball pályáin átélhetitek az igazi akciófilmek hőseinek küzdelmeit. A gyerek paintball nemcsak a gyerekeknek szól, itt egész család önfeledten csatázhat, vagy akár a célbalövést is kipróbálhatják.

Milyen is a gyerek paintball?

Gyerek paintball felszerelések

Természetesen javasoljuk, hogy a gyerekek kényelmes ruhában és cipőben érkezzenek melyben könnyen mozognak. A további felszereléseket mi biztosítjuk számukra.

Maszk: Annyira fontos, hogy a felsorolás elejére kell, hogy kerüljön. Alapvető kelléke a játéknak, hiszen ez védi a gyermekek arcát, így tényleg teljesen sérülés mentessé teszi a játékot. A maszkot a játék kezdetétől a végéig viselni kell a védőzónán kívül.

Overál: Így a gyerkőc tisztán hagyhatja el a pályát. Mindezek mellett a lőszer közvetlen becsapódásától véd, tompítja azt.

Gyerek paintball puska (más néven marker): Kézzel felhúzható rugós elven működő paintball puska, kisebb golyóval, mint ami a paintball puskákba való, ami teljesen környezetbarát.

A gombra kattintva, már foglalhatsz is egy pályát!

Balatonfűzfőn vagy Balatonfüreden

Gyerek lézerharc

Ha már a fájdalommentességen is van a hangsúly, érdemes szót ejtenünk a lézerharcról. A balatoni pályákon a gyerekeknek és családoknak erre is van lehetőség. Itt a játékosok egy érzékelővel felszerelt sisakot és egy lézerpuskát kapnak. Hasonló stratégiai játék, mint a paintball. Mindezek mellett pedig egy felejthetetlen élményben lehet részetek!

Ez a program ideális legénybúcsúk, osztálykirándulások programjaként is.

lasertag-felszerelés
szuletésnapi-lezerharc

Születésnapi buli? Akkor irány a paintball pálya!

Egy szülinap megszervezése, összeállítása mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű feladat. Tedd különlegessé gyermeked szülinapi buliját egy gyerekpaintballal vagy egy lézerharccal. Egyéni elképzelést is megvalósítunk személyre szabott árajánlattal. 

Gyermekére, illetve barátaira a 3 órás játékidő alatt teljes felügyeletet biztosít játékmesterünk, és természetesen amiben kell, segítséget nyújtunk. A helyszín csak rajtad múlik. Kérés esetén mobilpályáinkkal egy közösen megbeszélt helyen, vagy bármely pályánkon is lebonyolítható a játék. Szükség esetén padot és asztalt is tudunk biztosítani.

 

pettend lézerharc

Te álmodd meg, mi megvalósítjuk!

Mit kell tenned, ha a balatoni nyaralást, szülinapot egy paintballozással vagy esetleg egy lézerharccal szeretnéd felejthetetlenné tenni?

Balatonfűzfőn vagy Balatonfüreden!

Telefonszám: 0630/3922317

Aztán csak menjetek el a helyszínre és éljétek át a maximális élvezetet!

Facebook
Twitter

Szólj hozzá!