Egy játékvezető napja

Ma bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé. Megtudhatjátok milyen folyamatok előzik meg a játékokat, illetve, hogyan is zárjuk a napot.  Egy egész napunk végigkísérhetitek.

Tartsatok velünk!

Előkészületek

Sok időt fektetünk abba, hogy 100%-os szolgáltatást tudjunk nektek nyújtani a foglalás rögzítésétől egészen addig, amíg elhagyjátok a pályát.

A beérkezett foglalásokból készít egy beosztást a területi vezetőnk és az asszisztensünk. Ez alapján csapatainkkal felvesszük telefonon a kapcsolatot egy végleges egyeztetésre. Ha mindez megtörtént, kezdődhet a bepakolás a megadott adatok alapján.  Többször átnézzük az autót, hogy mindent bepakoltunk-e, nehogy otthon maradjon például egy pályakulcs 🙂

előkészületek

Ha meggyőződtünk róla, hogy minden megvan, akkor bepattanunk az autóba és elindulunk a játék helyszínére.

Maga a játék

A pályára érkezést követően egy gyors terepszemle, hogy minden rendben van-e a pályával.
Ez után pedig kipakolunk, összeszerelünk, és a felszereléseket esztétikusan elhelyezzük.Ezt követően nincs más dolgunk, mint várni a csapatunkat. Ahogy megérkezik a társaság a helyszínre, fogadjuk őket, majd tartunk nekik egy rövid eligazítást, melyben elmondjuk mire kell odafigyelniük. Beszélünk a játékmódokról, melyek közül ők kiválaszthatják számukra a legszimpatikusabbakat.  

Végezetül pedig készítünk a csapatról egy csoportképet, melyet továbbítunk asszisztensünknek, ő pedig a legrövidebb időn belül kiteszi az adott város facebook oldalára, ahonnan a csapat a játék végeztével le is tudja tölteni a fényképet 🙂

paintball csapatkép

Ha ez megtörtént, körbejárjuk a pályát a társasággal, utána pedig két csapatot alkotunk. A csapatok elfoglalják a bázisaikat, és 3..2..1.. MEHET a játék!

A játék az előzetesen megbeszélt szabályok alapján zajlik le, de természetesen két meccs között lehet változtatni a csapatösszetételen, szabályokon, játékmódon, illetve lehetőség van lőszer utántöltésre is. 

 

A csapatokkal folyamatosan kommunikálunk, biztosítjuk nekik a jókedvet. Akár azzal is, hogy kérésüknek eleget téve beállunk hozzájuk játszani 🙂

A játék végeztével a piszkos anyagiak következnek, ez után pedig beszélgetni szoktunk a társasággal, ha időnk engedi és nem vár minket a következő csapat.
Amennyiben jön a következő táraság, eltakarítjuk a felszereléseket, elkülönítjük a koszos ruhákat, újratöltjük a fegyvereket, és fogadjuk őket.

 

Ha esetleg nem lenne több játékunk, eltakarítjuk a maszkokat, elmossuk a fegyvereket, a tárakat, a koszos és tiszta ruhákat még ott a helyszínen elkülönítjük, megkönnyítve ezzel a dolgunkat. Összeszedjük a keletkezett hulladékot, majd azt is az autóba helyezzük. Ezt követően pedig bepattanunk a kocsiba és elindulunk haza. Várjunk csak,  még nem. Először a telephelyünkre.  🙂

Utómunkák

Amint megérkezünk a telephelyre, kezdetét veszi a kipakolás. A koszos ruhákat a mosószobába visszük, majd a többi felszerelést pedig tisztítva a raktárba helyezzük.
Az elhozott szemetet kidobjuk a kukába, majd az autót is kitakarítjuk.

Ha ez megvan, bemegyünk az irodába,  elvégezzük a papírmunkát.

A munkánk akkor fejeződik be, mikor a kocsi kulcsát a helyére akasztjuk.

 

Na és most mehetünk haza 🙂

Szólj hozzá!