céges rendezvények

Stressz csökkenés

Ha szeretnéd jó légkörben tölteni mindennapjaidat a munkahelyeden, akkor itt egy kiváló megoldás, mellyel csökkenthetők a munkatársak közötti feszültségek.

Ráadásként még közös élményekkel is gazdagodtok!

Jó hangulat

Napjaink jó részét a munkahelyünkön töltött idő teszi ki, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik. Hányan tapasztaljuk a hétfő reggelek nyomasztó érzését, hogy “már megint be kell mennem oda”, “vajon ma mire számíthatok attól a kollégától”...

A paintball pályán garantált a kikapcsolódás!

Barátság

Veled is előfordul, hogy úgy érzed, egyáltalán nem ismernek téged a munkatársaid? Természetesen a számonkérés a főnöktől mindig a legrosszabb helyzetben ér utol minket, akinek fogalma sincs, mi zajlik bennünk, mert nem is ismer bennünket.

A pályán megtörténik a változás!

Te is találkozol velük?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden munkahelyen akadnak kevésbé “kellemes” emberek, akikkel nehéz együttműködni, akik megkeserítik az ottlétünket.

Ők azok, akik mindig találnak valami kritikát a munkánkban, netán a személyiségünkben, akiknek biztos, hogy éppen valami nem jó.

Vagy egyszerűen csak nehéz velük egy légtérben lenni, jó lenne elkerülni őket egész nap…

Megjelent valaki a lelki szemeid előtt, akire illik a leírás?

Mi lenne, ha valami megváltozna a munkahelyeden?

Neked van időd ismerkedni a munkahelyeden? Legtöbbünknek nincs lehetősége, hogy kapcsolatokat alakítson ki a meló közben, mert az egész napos hajtás közepette nem jut idő a beszélgetésre… márpedig szükségünk van az emberi kapcsolatokra…ugye?

Milyen hatással lenne a jövődre, családodra nézve, ha jókedvvel, szorongások nélkül mennél dolgozni? Hiszen a te lelkiállapotod kihat a körülötted élőkre is…
Ugye, milyen jó lenne, ha a kollégáink a “csapattársaink” lennének?

Nos, a Paintball éppen ezekre a problémákra nyújthat segítséget. Egyszerű módja lehet a munkahelyi feszültségek csökkentésére.

Segít abban, hogy kollégáiddal jobban megismerjétek egymást, akikről kiderülhet, hogy “sokkal jobb fejek”, mint hittük.

Miért pont Paintball?

Természetesen a csapatépítésre napjainkban nagyon sok jó módszer létezik, azonban a Paintball játéknak van egy behozhatatlan előnye ezekkel szemben… Hogy mi az? Úgy segíti a fejlődést, hogy közben szórakoztat, felszabadít.

A munkatársakkal együtt dolgozhattok ki stratégiákat, együtt vívhatjátok meg a csatákat, így sokkal közvetlenebb, szorosabb kapcsolat alakulhat ki közöttetek. Ami előtte probléma volt, az utána egy ok lesz az együtt nevetésre, hiszen a felejthetetlen élmény összekovácsol benneteket.

A Paintball játék eredményeképpen javulhat a

kommunikáció

problémamegoldás

konfliktuskezelés

Lépj most, s foglalj egy pályát a számotokra alkalmas időpontra!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter