Osztályfőnökként téged is érdekel, hogyan adhatnál diákjaidnak?

Mit szólnál egy felejthetetlen osztálykiránduláshoz?

A következő sorokat olvasva megtudhatod, hogy hogyan szervezz olyan osztálykirándulást, mely a tanulóidnak maradandó élményt ad, miközben még te is jól érzed magad.

Pontosan tudod (gyakorló osztályfőnökként, nálam sokkal jobban), hogy az iskola kötöttségei mellett, milyen fontos szerepe van az osztálykirándulásoknak, ahol a fiatalok iskolán kívüli közegben, kötetlenebbül is együtt lehetnek.

Az alábbiakban bemutatott lehetőséget nem csak a harcos kedvű fiatalok, hanem a cégvezetők, jegyespárok, partiszervezők is előszeretettel választják, hogy összekovácsolódjanak, s felejthetetlen élményben legyen részük.

Osztálykirándulás paintball

Mit is találjak ki az osztályomnak?

Hogyan szerezz biztonságos szórakozást osztályodnak?

Megértem, hogy pedagógusként nehéz helyzetben vagy, hiszen a mai fiatalokat sosem látott ingergazdag környezet veszi körül, egyre több impulzus éri őket nap mint nap, mellyel felvenni a versenyt már önmagában sem könnyű.

S persze, Te, mint osztályfőnök felelős vagy a testi épségükért egy-egy kirándulás alkalmával (tehát biztosan nem szervezel számukra Bungee jumping-ot).

Mit szólnál, ha azt mondom, hogy van megoldás, hogy egyszerre legyen extrém és biztonságos az élmény a tanulóid számára?

Hogyan lehet a mai fiatalok számára egyszerre szórakozást és tartalmas élményt nyújtani?

Talán téged is nyomaszt a fiatalok passzivitása, hogy a rengeteg lehetőség ellenére gyakran ki sem mozdulnak a 4 fal közül. Az idejük jó részét a gép előtt töltik, valódi játékok helyett virtuális játékokkal, valódi kapcsolatok helyett látszólagos kapcsolatokkal.

Fiatalok és a gépek

Hogyan tudod elérni, hogy a fiatalok félrerakják a kütyüket?

Képzeld csak el, azt a kirándulást, amikor diákjaid biztosan nem használják a telefonjaikat, cserébe aktívan mozognak… a kirándulást, ami összekovácsolja őket, ahonnan csapatként térhetnek haza… amikor a szuperhősök bőrébe bújhatnak, miközben fejlődik a kommunikációs, problémamegoldó készségük. Ugye, milyen jól hangzik? Mindez lehetséges egyetlen kirándulással…

Miért van a TOP 5 osztálykirándulási helyszín között?

A Paintball a te osztályod számára is remek alkalmat ad, hogy igazán felejthetetlen legyen diákjaid számára a kirándulás. A Paintball játék különlegessége, hogy diákjaid biztonságos módon vehetnek részt extrém élményekben.

Csapat a Paintball pályán

Csapat az osztályodból – lehetséges

Segít abban, hogy az osztály igazi csapattá formálódjon, mely az peremhelyzeten lévő tanulók számára kulcsfontosságú lehet. Kizökkennek az iskola, a hétköznapok világából, miközben önismeretre is szert tesznek. Egy próbát megér, nem igaz?

Paintball pályáink:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter