Gyerek paintball születésnapra

Nem tudod még mivel lepd meg a gyerkőcöd születésnapjára vagy névnapjára? 

Akkor adok egy tippet: szedd össze a pajtásait és gyertek el hozzánk gyerekpaintballozni! Nektek csak le kell foglalni a pályát, eljönni és jól érezni magatokat a gyerekekkel! 

gyerek peintball csapatkép

Egy szülinap megszervezése, összeállítása mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű feladat. Tedd különlegessé gyermeked szülinapi buliját egy gyerekpaintballal. Egyéni elképzelést is megvalósítunk személyre szabott árajánlattal. 

 

Gyermekére, illetve barátaira a 3 órás játékidő alatt teljes felügyeletet biztosít játékmesterünk, és természetesen amiben kell, segítséget nyújtunk. A helyszín csak rajtad múlik. Kérés esetén mobilpályáinkkal egy közösen megbeszélt helyen, vagy bármely pályánkon is lebonyolítható a játék. Padot és asztalt is tudunk biztosítani.

szülinapi buli

Gyerek paintball felszerelés

Természetesen javasoljuk, hogy a gyerekek kényelmes ruhában és cipőben érkezzenek melyben könnyen mozognak. A további felszereléseket mi biztosítjuk számukra!

Maszk: Annyira fontos, hogy a felsorolás elejére kell, hogy kerüljön. Alapvető kelléke a játéknak, hiszen ez védi a gyermekek arcát, így tényleg teljesen sérülés mentessé teszi a játékot. A maszkot a játék kezdetétől a végéig viselni kell a védőzónán kívül.

Overál: Így a gyerkőc tisztán hagyhatja el a pályát. Mindezek mellett a lőszer közvetlen becsapódásától véd, tompítja azt.

Gyerek paintball puska (más néven marker): Kézzel felhúzható rugós elven működő paintball puska, kisebb golyóval, mint ami a paintball puskákba való, ami teljesen környezetbarát.

Gyerek paintball

Foglaljatok pályát, gyertek el és érezzétek jól magatokat!

Szólj hozzá!