Csapatépítő tréning

A paintball egy remek kiegészítőként szolgál a céges csapatépítőkön.
Cégünk számos tapasztalattal rendelkezik e téren.  Bonyolítottunk már le több egész napos rendezvényt is!

Miért is jó a csapatépítő tréning?!

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.

csapatépítő kép

Te megálmodod, mi megvalósítjuk!

Ahogy már említettük cégünk számos tapasztalattal rendelkezik csapatépítők terén, így akár egy egész napos rendezvény, vagy egy tematikus játéksorozat lebonyolítása sem jelent nekünk akadályt.

Minden megrendelésre egyedi árajánlat biztosítunk. 15 városban vagyunk jelen, de rugalmasságunknak köszönhetően az ország bármely pontján lebonyolítunk egy rendezvényt. Legyen szó sportcsarnokról, focipályáról, vagy egy erdős részről, mi mindenből kihozzuk a maximumot!

Milyen tényezők alapján lehet értékelni egy csapatépítő programot?

csapatkép

A legelterjedtebb mérési eszköz, hogy jól érezték-e magukat a résztvevők. Természetesen nem elhanyagolható szempont, de nem feltétlen mutatja a hatékonyságot. Általában igaz tréningértékeléskor, hogy résztvevői oldalról mérlegeljük, tanultunk-e valami újat, valamit, amit a hétköznapokban is tudunk hasznosítani. Igaz ez a csapatépítésre is, azon kívül, hogy szórakoztató, fontos, hogy valami gyakorlatban is alkalmazható tudást adjon. A csapatépítés esetében fontos a hatás, vagyis, hogy milyen hatása volt a tréningnek a csapatra, sugall-e bármiféle változtatásra. Végül, de nem utolsósorban az eredményesség, ami kulcsfontosságú értékelési szempont, vagyis jobb lesz-e a csoportteljesítmény a tréning következtében.

Mi várható a csapatépítő tréning végére a résztvevőktől?

Reálisabbá válik az önértékelésük, nő az együttműködési készségük és tolerancia szintjük. Képesek komfortzónájuk tudatos, célszerű megváltoztatására.
Egy igazi csapat kovácsolódik össze a játékok végére. Hiszen kell hozzá a kommunikálás, a stratégiák átbeszélése. Egy szóval:

CSAPATMUNKA

Szólj hozzá!