Szeretnél egy Akkor felejtsd el a partiszervezést.

Emlékezetes élményt szeretnél barátod születésnapjára?

A következő sorokból megtudhatod, hogy mitől lesz igazán különleges egy születésnapi parti.

Ahogy a világ egyre gyorsabban rohan körülöttünk, úgy csökken az időnk a ráérős, felszabadult baráti találkozásokra. Talán ezért is van olyan nagy kultusza a születésnapi meglepetés partiknak.

Ezt a lehetőséget nem csak a harcos kedvű fiatalok, hanem a cégvezetők, jegyespárok is előszeretettel választják, hogy összekovácsolódjanak, s felejthetetlen élményben legyen részük.

Paintball ammo rush

Hogyan iktathatod ki az unalmat a szülinapi bulin?

Talán te is részt vettél már olyan szülinapi bulin, amelynek a legizgalmasabb része a vége volt… lapos hangulat, néhány nem szimpatikus résztvevő, aki mindig “túl sok”...

Gondolom, Te is azok közé tartozol, akik szeretnének valami “izgit” szervezni, olyan találkát, amit nem felejtenek el egyhamar a barátok…

közös baráti élmények

Ugye, te sem akarsz a legjobb barátodnak egy “ez is megvolt” bulit szervezni, ami pont olyan, mint a legutóbbi, s rövid idő múlva már nem is emlékeztek vissza, hogy az a bizonyos sztori melyikőtök buliján is történt?

Nos, akkor itt az ideje, hogy egy extrém kalandra invitáld az ünnepeltet, ahol ajándékként adrenalin bombákat kaphat. Hogyan?

Tedd igazi meglepetéssé a születésnapi partit

Milyen jó lenne, ha barátod még évek múlva is emlegetné azt a születésnapi meglepetést, amit Te szerveztél, ami kitűnt mind közül?

S persze, akik szerveztünk már születésnapi mulatságot, tudjuk, hogy a szervezésbe a magunk igényeit, ízlését is beletesszük, azonban mégis csak az az első, hogy az ünnepeltet “jól meglepjük”.

Képzeld csak el azt a pillanatot, amikor a szülinaposnak kikerekedik a szeme és leesik az álla, amikor “lehúzod a leplet” a meglepetésről… már ettől a képtől is jókedvre derülsz, igaz?

És hol van ez attól az élménytől, amit a Paintball adhat nektek?…

Ha Te is a legjobb megoldást keresed, hogy barátodnak igazi meglepetést adj ajándékba, akkor…

Szervezz Paintball születésnapot

A Paintball remek alkalmat ad, hogy igazán felejthetetlen legyen a buli, ahol mindenki jól szórakozik. Az mindenesetre biztos, hogy kizökkentek a hétköznapok problémáiból.

Összefoglalva következzen három zseniális előnye annak, ha Paintball pályán ünneplitek a születésnapot:

Izgalom

Vége az unalmas, sablonos partiknak, ahol percről percre tudod, hogy mi fog történni. Itt nem tudod előre meghatározni a pontos forgatókönyvet, így a játék végig izgalomban tart. Mindannyian egy felejthetetlen, extrém élménnyel gazdagodhattok.

Csapatjáték

Barátodat igazi meglepetésként érheti a váratlan program, hiszen biztosan nem arra számít, hogy a szülinapján következmények nélkül “lövöldözheti” a barátait.

Felszabadultan!

Tisztában vagyok vele, hogy a születésnapi parti szervezése mennyi feszültséggel jár. Annyi mindenre kell figyelni, és több dolog lehet, ami csak utólag jut az eszünkbe. A Paintball mentesít a fárasztó előkészületektől. Emellett a legalkalmasabb lehetőség, hogy levezesd a feszültséget és felszabadulj, mindezt a számodra kedves társaságban.

És ezt mind megkapod, ha a Paintball-t választod a születésnapi meglepetés helyszínéül. Lépj most, s foglalj egy pályát a születésnapi időpontra!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter