Legénybúcsú, lánybúcsú a paintball pályán

szeretnél?

Ha szeretnéd jó légkörben tölteni a legénybúcsúdat, akkor itt egy nem mindennapi megoldás, mellyel felejthetetlen szórakozásban lehet részed neked és barátaidnak.

Napjainkban az esküvő aprólékos, minden részletre kiterjedő megszervezése igen nagy hangsúlyt kap az ifjú pár (és családja, no meg az esküvőszervező) életében. Ezzel az egyre növekvő színvonallal kell felvenni a versenyt, amikor a legénybúcsú kérdése merül fel.

Legénybúcsús paintball

Hogyan űzheted ki az unalmat a legénybúcsúról?

Talán te is részt vettél már olyan legénybúcsún, amelynek a legizgalmasabb része a vége volt… lapos hangulat, néhány nem szimpatikus résztvevő, aki mindig “túl sok”… a már számtalanszor végigcsinált játékok…

Vőlegényként bizonyára neked is fontos, hogy a vendégeid jól érezzék magukat a legénybúcsún, hiszen az előrevetítheti a lakodalom hangulatát is.

Ugye, te sem akarsz a legjobb barátodnak egy “ugyanolyan” legénybúcsút szervezni, ami pont olyan, mint a legutóbbi, s rövid idő múlva már nem is emlékeztek vissza, hogy az a bizonyos sztori melyikőtök buliján is történt?

S minden partin, ahol különböző társaságokból keverednek össze emberek, akadnak kevésbé “könnyen kezelhető emberek”, akik miatt feszültté válhat a hangulat… Te is emlékszel ilyen személyre? Ha mindezeket te sem szeretnéd…

Tedd a legénybúcsút

Ugye, milyen jó lenne, ha barátaid még évek múlva is emlegetnék a Te legénybúcsúdat, ami kitűnt mind közül?

Képzeld csak el azt a találkozót, amelynek következtében a korábban egymást alig ismerők csapatként állnak a vőlegény mögött az esküvőn…

Ezzel a megoldással összehozhatod a meghívottakat, akik nem ismerik vagy nem kedvelik egymást… jól hangzik, ugye?

Legénybúcsú után

Közös Paintball – felejthetetlen élmény

Miért pont paintball?

Vírusként terjed a Paintball szervezése legénybúcsúkra vagy éppen lánybúcsúkra, úgyhogy jobb, ha gyorsan lépsz, hogy a társaságodban te légy az első, aki felveti ezt a lehetőséget.

A Paintball remek alkalmat ad, hogy igazán felejthetetlen legyen a buli, ahol mindenki jól szórakozik.

Három zseniális előnye a játéknak a legénybúcsúztatókon:

Izgalom

Vége az unalmas, sablonos partiknak, ahol percről percre tudod, hogy mi fog történni. Itt nem tudod előre meghatározni a pontos forgatókönyvet, így a játék végig izgalomban tart. További extra, hogy a szabadon alakítható játékmódoknak csak a képzelet szab határt.

Csapatjáték

Így összekovácsolódnak a csapattársak, ami akár újabb barátságokat is megalapozhat, de legalábbis a lakodalom jó hangulatát biztosítja.

Felszabadultan!

Tisztában vagyok vele, hogy az esküvő szervezése mennyi feszültséggel jár. Gondolj bele, hogy itt az alkalom, hogy kiengedd a fáradt gőzt. A Paintball a legalkalmasabb, hogy levezesd a feszültséget és felszabadulj.

És ezt mind megkapod, ha a Paintball-t választod a legénybúcsú helyszínéül.
Lépj most, s foglalj egy pályát a számotokra alkalmas időpontra!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter