Lézerharc

Mi is az a lasergame / lézerharc?

A lézerharc játékot elsődlegesen olyan személyek részére jött létre, akik félnek a fájdalomtól. A játékosok fejpántot húznak és lézertag fegyvereket a kezükbe. Ezeken az eszközökön érzékelő szenzorok vannak, ami folyamatosan mutatja, ha eltaláltak valakit. 

Egy harc fájdalom nélkül.

Miből áll a lasertag felszerelés?

Fejpántból és lasertag fegyverből. Mivel ezek az eszközök nem hagynak foltot (mint a paintball), ezért itt nem szükséges overall, vagy egyéb védőeszköz. Ahogy a jobb oldali képen is látszódik, a fejpántokhoz szoktak használni ‘kobakot’, ez csak kényelmet szolgálja, egyéb funkciója nincs, tehát enélkül is élvezhető a sport.

lasertag-felszerelés

Hogyan épül fel egy játék?

Ha szeretnél hozzánk eljönni és kibérelni a lézerharc pályát, akkor azt megteheted a foglalási felületeink bármelyikén, ahol elérhető a lasertag szolgáltatás, tekintsd meg itt a kínálatunkat.

Ha megérkeztek a pályára játékmesterünk tart egy rövid ismertetőt, amit már most megtekinthetsz videón. 

A fegyver használat rendkívül egyszerű, néhány másodperc alatt elsajátítható, és már kezdődhet is a harc. Van még kérdése? Tekintse meg a Fontos tudni oldalunkat.

Milyen eseményekre ajánljuk a lézerjátékot?

szuletesnapi-lasertag

Születésnapi lézerharc

A lézerharc garantáltan a legjobb születésnapi buli. Ha eljön hozzánk egy társaság, az néhány hét múlva újra jön a következő születésnapra biztosan.

lezerharc-barati-tarsasag

Baráti lézerharc

A lasertaghez nem kell feltétlen mindig indok. Remek hétvégi program, ha egy kicsit kiakartok szabadulni a szürke hétköznapokból a harctérre.

lasertag-lanybucsu

Lánybúcsú lézerharc

Az utolsó teljesen szabad estét fel kell dobni valami igazán izgalmas programmal. A vad este előtt, ez a program ideális minden hölgy számára.

Hány éves kortól lehet játszani?

hany-eves-kortol

Gyakorlatilag ha már járni tud, és érti a játék lényegét, már lehet játszani. 
Hivatalosan 3 éves kortól, de azért javasolni szoktuk a 4-5 éves kort.

tudtad-e-lasertag

Tudtad mennyibe kerül egy lasertag feleszerlés?

Ha már valaha beleástad magad egy kicsit a lasertag eszközök világába, akkor tapasztalhattad, hogy elképesztő technológiai háttér van mögötte. Ezért nem véletlen, hogy nem adják olcsón ezeket a felszereléseket. Egy olcsóbb kategóriás lasertag fegyver 150.000 Ft-ba kerül, viszont az újgenerációs lézerfegyverek akár 400.000-500.000 Ft-ba is kerülhet. Nem véletlen tehát, hogy nem minden háztartásban található meg, sőt nagyon kevés szolgáltató is van Magyarországon, aki ezzel a remek sporttal foglalkozik. Mázlid van, hogy mi igen 🙂