Fontos tudni

Foglalás

Paintball, Paintball célba lövés, Gyermek paintball, Gyermek paintball célba lövés, Lasertag (csak Balatonfűzfő)

Az év összes napján, előre foglalás esetén. Viszont a sötétedést figyelembe kell venni pályánként. Ez alól kivétel a Balatonfűzfői pályánk, ahol májusban szombat-vasárnap 9-19-ig, június 1.-től szeptember 1.-ig minden nap 9-19-ig.

Érdemes néhány nappal esetleg héttel előre foglalni, de nagyon rugalmasak vagyunk ilyen téren.

Természetesen, ezzel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Minimum:

Paintball: 14. életévében van, Gyermek paintball: 9. életévében van, Airsoft: 14. életévében van, Lasertag: Nincs korhatár

Maximum:

NINCS

Nem, kizárólag szolgáltatásban adjuk az eszközeinket. Tehát a helyszínen kell lenni egy játékmesterünknek.

Paintball:
Ritkán települünk ki a paintball szolgáltatással, és ennek egyetlen oka van, nehéz olyan pályát felépíteni ahonnan 100%, hogy nem megy ki a lőszer. Ha olyan a terület ahova biztos, hogy

biztonságos (pl: egy erdő, vagy egy hatalmas üres terület, ami földes), akkor az alábbi eszközöket tudjuk kivinni: 3,5 m magas kerítés hálóval (felülről nem fedett), mobil fedezékek és természetesen, ami egy normál paintball játékhoz kell.

Lasertag:
Ez a legkedveltebb, gyakorlatilag bárhol ki tudunk települni, még betonos területen is (csak a mobil fedezékeket nem tudjuk leszúrni). Ide fedezékeket viszünk, meg azokat az eszközöket, ami egy normál játékhoz is kell. Szükséges pályaméret: létszámtól függ, de a minimum 10×20.

Az albord.com felületén keresztül a teljes összeg 20%-nak bankkártyás fizetésével lehetséges foglalni.

Név, Telefonszám, E-mail, Lakcím, Foglalt szolgáltatás, Játék helyszín, Várható létszám, Játék kezdete, Játék időtartama, számlázási adatok. Törekedni kell a pontosságra, de van olyan adat, ami lehet körülbelüli (pl. létszám).

Az albord felületén keresztül kiválasztod a csomagok számát, a megfelelő időpontot és időtartamot, majd a rendszer automatikusan kiszámolja mennyibe fog kerülni az egész csapatnak. Ezután az összeg 20%-át kell bankkártyával kifizetni.

Játék

Csapattól függő. De átlagosan 10-15 perc egy kör játék. Ha a részvevők úgy ítélik, hogy sok időt vesz igénybe 1-1 kör, és sokat kell várni a kint lévő játékosoknak, akik már kiestek, akkor kérésre a játékmester időkorlátozottá teszi a játékot megegyezés szerint.

Rossz idő esetén paintballnál, buborékfocinál és airsoftnál a csapaton múlik, hogy szeretnének-e játszani, vagy lemondják a játékot és keresnek egy számukra másik megfelelő időpontot az ügyfélszolgálatos kollegánkkal.  A játéklemondás esetén, a mindenkor érvényben lévő foglaló szabályai vonatkoznak.
Lasertag esetén pedig, ha szakad az eső, akkor a játékot más időpontra kell áttenni. Ez csak abban az esetben szükséges, ha a pályának nincs fedett része, ahol a játékosok játszani tudnak.

Nem kell előbb érkezni, mint a kezdés időpontja, viszont ajánljuk az alábbiak szerint:

Ha előre regisztráltak a játékosok, akkor elég a kezdés időpontja előtt 5 perccel megérkeznie a csapatnak (az öltözés miatt). Amennyiben nem regisztrált le mindenki előre, akkor megbeszélés alapján 10-15 perccel lehet előbb érkezni.

Kényelmés ruhában, vastag talpú cipőben.

Ez teljesen a játékosokra van bízva. Nyílvánvaló, hogy időjáráshoz mérten öltözzenek fel.  A kapucnis pulcsit ajánljuk télen, nyáron pedig baseball sapkát, és rövid ujjú pólót.

Innivalót, baseball sapkát, sálat, kapucnis felsőt.

Természetesen igen. Bio lőszereket használunk, melyek ételfestéket tartalmaznak. Ez könnyedén kimosható a ruházatból, hajból egyaránt.

Ha betartják a biztonsági szabályokat kifejezetten az 5 méteres szabályt, akkor a fájdalom teljesen elviselhető.

A foglalás pillanatában a teljes összeg 20%-át kell fizetni bankkártyával. A helyszínen  készpénzzel vagy bankkártyával lehet fizetni, azt a játék végén tehetik azt meg egy összegben, vagy minden résztvevő külön-külön.

Igen. A játékmester készít a csapatról egy képet még a játék előtt. Kérés esetén játék közben is készít képeket.

E-mail-ben a játék után néhány nappal. A játék lezárásától függően.

Minden pályánkra külön ajánlott létszám vonatkozik. Ha többen szeretnének jönni, de nem férnek el egyszerre a pályán, akkor csapatfelosztás szükséges.

Természetesen igen. A maszk alá egyértelműen befér.

Természetesen nem. Életveszélyes saját magadra, és a többi játékosra nézve is.

Megérkezik a csapat, a játékmester fogadja őket. Aki még nem regisztrált, az itt megteheti. Ezt követően a játékosok felveszik a védőfelszereléseket, a játékmester tart egy biztonsági eligazítást, körbevezeti a csapatot a pályán, készít róluk egy csapatképet, és kezdődhet is a csata. A vendégek folyamatosan kérhetnek plusz lőszert, illetve a kispalack feltöltését. A végén pedig a fizetés.

Paintball fegyver: 300 FPS torkolati sebesség, 30-50 méter lő táv egyenes vonalban
Gyermek paintball: 150 FPS torkolati sebesség, 10-20 méter lő táv
Airsoft: 380 FPS torkolati sebesség, 45 méter lő táv

A pontosságot befolyásoló tényező lehet a szél, időjárási körülmények.
Paintball: 15-20 méterig emberalakra minden esetben
Gyermek paintball: 10 méterig emberalak minden esetben
Airsoft: 30 méterig emberalakra minden esetben
Lasertag: 25-40 méterig emberalakra minden esetben

200 db lőszer fér bele egy tárba.

Paintball esetén: BT 4 combat, Tippmann FT 12, Tippmann 98

Ha tudsz, hozz magaddal szuszpenzort, hölgyeknek pedig mellényt biztosítunk. De ebben az esetben is, ha betartjátok a biztonsági 5 méteres szabályt, akkor ezek elkerülhetőek.

Mi sűrített levegőt használunk, hiszen az a legoptimálisabb a játékra. De co2 (szén-dioxid) meghajtással is lehet.

Mi mind az 5 szolgáltatásunkat szeretjük, és csak ajánlani tudjuk őket. Nyilván az 5 szolgáltatásainkat különböző rétegek és korosztályok használják. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb, olvasd el a cikkünket a weboldalunkon.
http://maximpaintball.hu/melyik-a-jobb/

PSI
2000 PSI nyomásra töltjük fel a kispalackokat, de ha ez játék során eléri a 0,5-t, akkor rá kell tölteni, azaz újbóli feltöltés szükséges. Ezt a játékosok korlátlanul megtehetik a játék során.

A védőfelszereléseink közül a maszk az, ami kötelező, a többi ruházat nem. Jöhet a játékos akár saját ruházatban is.

A gyermek paintball lőszer, 0,5 kaliber, illetve a felnőtt paintball lőszer 0,68 kaliberű.

Erre akkor van szükség, ha az bepárásodik, vagy festék került a maszkra. Ezt csak a játékmester végezheti a megfelelő eszközökkel. A játékos nem törölheti meg ruházatával, mert összekarcolja a lencsét.

Ezt nagyban befolyásolják az időjárási körülmények. A látási viszonyoktól, illetve a hőmérséklettől függően 20-200m.

Természetesen nem. A lasertag fegyvereink infravörös sugárral működnek, melyek teljese ártalmatlanok az egészségre. Hasonló a működése, mint a tv távirányítónak.

Egy játék során, az alap lőszeren (200 db) körülbelül 200-300 db lőszert szoktak még pluszba venni a játékosok. Ez az átlag, természetesen egyéntől függ. Valakinek elég 3 órára 200 db lőszer, és van olyan is, hogy 1.000 db-ot ellő egy játék alatt.

Paintball: kb. 120

Lasertag: 40

Buborékfoci: 8

Gyermek paintball: 20 db

Igen, össze lehet, de csak abban az esetben, ha mindkét csapatnak megfelel és az időpont helyszín is stimmel. Tehát ez ritkán szokott előfordulni, természetesen egy próbálkozást megér.

Gyakran feltett kérdések

Hogyan zajlik a pályafoglalás?

Telefonon, Facebookon, e-mail-ben, itt az oldalon. A felsoroltak közül bármelyiken elérhetsz minket és foglalhatsz pályát.

Mit kell pontosan tudni már a foglaláskor?

Időpontot és létszámot. Ezek a legfontosabb információk, amikor pályát szeretnél foglalni. Ezenfelül elszoktunk kérni egy telefonszámot, amin elérhető vagy, ugyanis a játék előtti napon telefonon pontosítunk mindent a foglalással kapcsolatban.

Mit érdemes hozni a játékra?

Kesztyűt, vastagtalpú cipőt és egy kapucnis felsőt, amit szintén nem sajnálsz.

Szemüveges vagyok, játszhatok?

Természetesen igen, a maszk alá fel lehet húzni.

Mennyi a minimum létszám?

Mi azon kevés paintball pályák közé tartozunk, ahova minimum 8 fővel is eljöhetsz.

Rossz idő várható, tudok játszani?

Jelenleg 6 helyszínen van fedett pályánk, ahol télen-nyáron is kényelmesen lehet játszani.

Házirend:

 

 • Alulírott kijelentem, hogy az Aladics Dániel e.v. (6528, Bátmonostor Mátyás király utca 14., adószám: 66959379-1-23) és a Maxim Magyarország Egyesület (6528, Bátmonostor, Mátyás király utca 14., adószám: 18749456-2-03) által közösen üzemeltetett paintball-, airsoft-, lasertag-, buborékfoci és élőcsocsópályát, és az általa rendelkezésemre bocsátott felszereléseket rendeltetésszerűen használom.
 • Kijelentem, hogy a felszerelés és a pálya rendeltetésszerű használatáról oktatásra kerültem, kötelezettséget vállalok a szabályok maradéktalan betartására.
 • Kötelezettséget vállalok arra, hogy használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető vagy annak képviselője részére. A felszerelések fent meghatározott értékét elfogadom, maximális odafigyeléssel vigyázok azokra, megóvom állagukat, a felszerelésben keletkezett, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat megtérítem.
 • Kijelentem, hogy a paintballpálya használatának veszélyével és a kockázataival tisztában vagyok, azt a saját felelősségemre vállalom. Tudomásul veszem, hogy az akadálypálya használata veszélyes szabadidő elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető vagy képviselője által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát.
 • Kijelentem, hogy a követelményeknek megfelelek, a pályákat az üzemeltető vagy képviselője által bemutatott módon használom.
  Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy sem gyógyszer, drog, alkohol és semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt nem állok, tudomásul veszem, hogy az ilyen befolyásoltság alatt a pálya használata szigorúan tilos.
 • Kijelentem, hogy amennyiben nem rendeltetésszerűen és előírás szerint használom a felszerelést valamint a pályát és ezáltal okozok magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt, úgy a felelősség engem terhel, az üzemeltető nem vonható felelősségre.
  Kijelentem, hogy a harmadik személy által ily módon nekem okozott kárért sem terjesztek elő semmilyen jogcímen az üzemeltető felé kártérítési igényt, tudomásul veszem, hogy az ilyen esetekért az üzemeltető a felelősségét kizárja.
 • 14 éves kor alatt a felügyeletre jogosult személy írásbeli hozzájárulásával válik hitelessé jelen nyilatkozat.
  Tudomásul veszem, hogy az esetlegesen az üzemeltető által készített kép és hanganyagot az üzemeltető ingyen felhasználhatja marketing célokra, ehhez hozzájárulok.