Fontos tudni

általános

Az év összes napján, előre foglalás esetén. Viszont a sötétedést figyelembe kell venni pályánként.

Ez teljesen változó. Valamikor hónapokra előre be vagyunk táblázva, és van olyan, amikor a játék napján érkező foglalást is meg tudjuk valósítani.

Minimum:

Paintball: 14. életévében van, Gyermek paintball: 6. életévében van, Airsoft: 14. életévében van, Lasertag: 3

Maximum:

NINCS

Minden pályánkra külön ajánlott létszám vonatkozik. Ha többen szeretnének jönni, de nem férnek el egyszerre a pályán, akkor csapat felosztás szükséges.

Rossz idő esetén paintballnál, és airsoftnál a csapaton múlik, hogy szeretnének-e játszani, vagy lemondják a játékot.  A játéklemondás esetén, a mindenkor érvényben lévő foglaló szabályai vonatkoznak.
Lasertag esetén pedig, ha szakad az eső, akkor a játékot más időpontra kell áttenni.

Igen. A játékmester készít a csapatról egy képet még a játék előtt. Kérés esetén játék közben is készít képeket.

foglalás

A foglalási szándék kizárólag a foglalás menüpontban található oldalon keresztül történhet.

Bankkártyával, átutalással

Játék kezdetétől számítva visszafelé 24 órától – 7 napig (168 óra): 20 %- ot utalunk vissza

Játék kezdetétől számítva visszafelé 8. naptól (169 óra): 40 %- ot utalunk vissza.

Ezt jelezni telefonon és e-mailben tudja. A foglaló visszaigényelhető részét a következő munkanapon utaljuk vissza.

Ha lefoglalta az időpontot a foglalási rendszerünkön keresztül.

E-mailben fogsz kapni egy linket, ahol a játékosok be tudnak regisztrálni. Ezt az e-mailt vagy továbbítja a többi játékosnak, vagy kitöltöd helyettük (kizárólag 14 év alatt).

játék

Csapattól függő. De átlagosan 10-15 perc egy kör játék. Ha a résztvevők úgy ítélik, hogy sok időt vesz igénybe 1-1 kör, és sokat kell várni a kint lévő játékosoknak, akik már kiestek, akkor kérésre a játékmester időkorlátot állít be a játékra megegyezés szerint.

Kényelmes sportos ruhában, vastag talpú cipőben.

Innivalót, baseball sapkát, sálat, kapucnis felsőt.

Ha betartják a biztonsági szabályokat kifejezetten az 5 méteres szabályt, akkor a fájdalom teljesen elviselhető.

A foglalási oldalon a rendszer automatikusan figyelembe veszi a minimum létszámot. Tehát alacsonyabb létszámot nem lehetséges foglalni a megengedettnél.

Megérkezik a csapat, a játékmester fogadja őket. Aki még nem regisztrált, az itt megteheti. Ezt követően a játékosok felveszik a védőfelszereléseket, a játékmester tart egy biztonsági eligazítást, körbevezeti a csapatot a pályán, készít róluk egy csapatképet, és kezdődhet is a csata. A vendégek folyamatosan kérhetnek plusz lőszert, illetve a palack feltöltését. A végén pedig a fizetés.

A védőfelszerelések közül a maszk az, ami kötelező, a többi ruházat nem. Jöhet a játékos akár saját ruházatban is.

Egy játék során, az alap lőszeren (200 db) körülbelül 200-300 db lőszert szoktak még pluszba venni a játékosok. Ez az átlag, természetesen egyéntől függ. Valakinek elég 3 órára 200 db lőszer, és van olyan is, hogy 1.000 db-ot ellő egy játék alatt.

Erről írtunk egy cikket is: 

Átlagos lőszer fogyás -paintball-

Gyakran feltett kérdések

Hogyan zajlik a pályafoglalás?

Telefonon, Facebookon, e-mail-ben, itt az oldalon. A felsoroltak közül bármelyiken elérhetsz minket és foglalhatsz pályát.

Mit kell pontosan tudni már a foglaláskor?

Időpontot és létszámot. Ezek a legfontosabb információk, amikor pályát szeretnél foglalni. Ezenfelül elszoktunk kérni egy telefonszámot, amin elérhető vagy, ugyanis a játék előtti napon telefonon pontosítunk mindent a foglalással kapcsolatban.

Mit érdemes hozni a játékra?

Kesztyűt, vastagtalpú cipőt és egy kapucnis felsőt, amit szintén nem sajnálsz.

Szemüveges vagyok, játszhatok?

Természetesen igen, a maszk alá fel lehet húzni.

Mennyi a minimum létszám?

Mi azon kevés paintball pályák közé tartozunk, ahova minimum 8 fővel is eljöhetsz.

Rossz idő várható, tudok játszani?

Jelenleg 6 helyszínen van fedett pályánk, ahol télen-nyáron is kényelmesen lehet játszani.

Házirend:

 

 • Alulírott kijelentem, hogy az Aladics Dániel e.v. (6528, Bátmonostor Mátyás király utca 14., adószám: 66959379-1-23) és a Maxim Magyarország Egyesület (6528, Bátmonostor, Mátyás király utca 14., adószám: 18749456-2-03) által közösen üzemeltetett paintball-, airsoft-, lasertag-, buborékfoci és élőcsocsópályát, és az általa rendelkezésemre bocsátott felszereléseket rendeltetésszerűen használom.
 • Kijelentem, hogy a felszerelés és a pálya rendeltetésszerű használatáról oktatásra kerültem, kötelezettséget vállalok a szabályok maradéktalan betartására.
 • Kötelezettséget vállalok arra, hogy használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető vagy annak képviselője részére. A felszerelések fent meghatározott értékét elfogadom, maximális odafigyeléssel vigyázok azokra, megóvom állagukat, a felszerelésben keletkezett, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat megtérítem.
 • Kijelentem, hogy a paintballpálya használatának veszélyével és a kockázataival tisztában vagyok, azt a saját felelősségemre vállalom. Tudomásul veszem, hogy az akadálypálya használata veszélyes szabadidő elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető vagy képviselője által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát.
 • Kijelentem, hogy a követelményeknek megfelelek, a pályákat az üzemeltető vagy képviselője által bemutatott módon használom.
  Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy sem gyógyszer, drog, alkohol és semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt nem állok, tudomásul veszem, hogy az ilyen befolyásoltság alatt a pálya használata szigorúan tilos.
 • Kijelentem, hogy amennyiben nem rendeltetésszerűen és előírás szerint használom a felszerelést valamint a pályát és ezáltal okozok magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt, úgy a felelősség engem terhel, az üzemeltető nem vonható felelősségre.
  Kijelentem, hogy a harmadik személy által ily módon nekem okozott kárért sem terjesztek elő semmilyen jogcímen az üzemeltető felé kártérítési igényt, tudomásul veszem, hogy az ilyen esetekért az üzemeltető a felelősségét kizárja.
 • 14 éves kor alatt a felügyeletre jogosult személy írásbeli hozzájárulásával válik hitelessé jelen nyilatkozat.
  Tudomásul veszem, hogy az esetlegesen az üzemeltető által készített kép és hanganyagot az üzemeltető ingyen felhasználhatja marketing célokra, ehhez hozzájárulok.