Fontos tudni

Gyakran feltett kérdések

Hogyan zajlik a pályafoglalás?

Telefonon, Facebookon, e-mail-ben, itt az oldalon. A felsoroltak közül bármelyiken elérhetsz minket és foglalhatsz pályát.

Mit kell pontosan tudni már a foglaláskor?

Időpontot és létszámot. Ezek a legfontosabb információk, amikor pályát szeretnél foglalni. Ezenfelül elszoktunk kérni egy telefonszámot, amin elérhető vagy, ugyanis a játék előtti napon telefonon pontosítunk mindent a foglalással kapcsolatban.

Mit érdemes hozni a játékra?

Kesztyűt, vastagtalpú cipőt és egy kapucnis felsőt, amit szintén nem sajnálsz.

Szemüveges vagyok, játszhatok?

Természetesen igen, a maszk alá fel lehet húzni.

Mennyi a minimum létszám?

Mi azon kevés paintball pályák közé tartozunk, ahova akár 6 fővel is eljöhetsz.

Rossz idő várható, tudok játszani?

Jelenleg 4 helyszínen van fedett pályánk, ahol télen-nyáron is kényelmesen lehet játszani.

 

Házirend:

  • Alulírott kijelentem, hogy a Maxim Magyarország Egyesület (Adószám:18749456-2-03), mint üzemeltető által üzemeltetett -paintball,lasertag, buborékfoci, éőcsocsó- pályát és az általa rendelkezésemre bocsátott felszerelést saját felelősségemre, rendeltetésszerűen használom.
  • Kijelentem, hogy a felszerelés és a pálya rendeltetésszerű használatáról kioktatásra kerültem, kötelezettséget vállalok a szabályok maradéktalan betartására.
  • Kötelezettséget vállalok arra, hogy használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető képviselője részére. A felszerelések fent meghatározott értékét elfogadom, maximális odafigyeléssel vigyázok azokra, megóvom állagukat, a felszerelésben keletkezett, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat megtérítem.
  • Kijelentem, hogy az paintballpálya használatának a veszélyével és a kockázataival tisztában vagyok, azt saját felelősségemre vállalom. Tudomásul veszem, hogy az akadálypálya használata veszélyes szabadidő elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát.
  • Kijelentem, hogy követelményeknek megfelelek, a pályákat az üzemeltető képviselője által bemutatott módon használom.

    Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy gyógyszer és drog befolyása alatt nem állok, tudomásul veszem, hogy ilyen befolyásoltság alatt a pálya használata szigorúan tilos.

  • Kijelentem, hogyha nem rendeltetésszerűen és előírás szerint használom a felszerelést és a pályát, és ezáltal okozok magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt, úgy a felelősség engem terhel, az üzemeltető nem vonható felelősségre.
  • Kijelentem, hogy a harmadik személy által ily módon nekem okozott kárért sem terjesztek elő semmilyen jogcímen üzemeltető felé igényt, tudomásul veszem, hogy ilyen esetekért az üzemeltető a felelősségét kizárja.
  • 12 éves kor alatt a felügyeletre jogosult személy írásbeli hozzájárulásával válik hitelessé ez a nyilatkozat. Tudomásul veszem, hogy az esetlegesen az üzemeltető által készített kép és hanganyagot a cég felhasználhatja marketing célokra, ehhez hozzájárulok.

 

icon

Pályafoglalás

icon

Pályafoglalás