Fontos tudni

Foglalás

Az érdeklődés, általában információ gyűjtés a vásárló részéről. Itt még nem keletkezik konkrét foglalási szándék. Az utalvány, egy olyan céges pénzt helyettesítő eszköz, amit kizárólag a mi cégünk fogad el. A foglalás, egy szándék jelzése cégünk részére, hogy szeretne időpontot foglalni.

Paintball, Paintball célba lövés, Gyermek paintball, Gyermek paintball célba lövés, Airsoft, Airsoft célba lövés, Lasertag, Buborékfoci

Az év összes napján, előre foglalás esetén. Viszont a sötétedést figyelembe kell venni pályánként. Ez alól kivétel a Balatonfűzfői pályánk, ahol májusban szombat-vasárnap 9-19-ig, június 1.-től szeptember 1.-ig minden nap 9-19-ig.

Paintball, Paintball célba lövés, Gyermek paintball, Gyermek paintball célba lövés, Airsoft, Airsoft célba lövés, Lasertag, Buborékfoci

Természetesen, ezzel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Minimum:

Paintball: 14. életévében van, Gyermek paintball: 9. életévében van, Airsoft: 14. életévében van, Lasertag: Nincs korhatár

Maximum:

NINCS

Nem, kizárólag szolgáltatásban adjuk az eszközeinket. Tehát a helyszínen kell lenni egy játékmesterünknek.

Paintball:
Ritkán települünk ki a paintball szolgáltatással, és ennek egyetlen oka van, nehéz olyan pályát felépíteni ahonnan 100%, hogy nem megy ki a lőszer. Ha olyan a terület ahova biztos, hogy

biztonságos (pl: egy erdő, vagy egy hatalmas üres terület, ami földes), akkor az alábbi eszközöket tudjuk kivinni: 3,5 m magas kerítés hálóval (felülről nem fedett), mobil fedezékek és természetesen, ami egy normál paintball játékhoz kell.

Lasertag:
Ez a legkedveltebb, gyakorlatilag bárhol ki tudunk települni, még betonos területen is (csak a mobil fedezékeket nem tudjuk leszúrni). Ide fedezékeket viszünk, meg azokat az eszközöket, ami egy normál játékhoz is kell. Szükséges pályaméret: létszámtól függ, de a minimum 10×20.

Buborékfoci:
Olyan pálya szükséges, ahol lehet focizni.

A foglalási szándék beérkezhet telefonon vagy e-mailben. Az ügyfélszolgálatos kolléga elkéri a szükséges adatokat a foglalás felvételéhez. Ezek után a véglegesítésre akkor kerül sor, ha a területi vezető a foglalást megerősítette.

Név, Telefonszám, E-mail, Lakcím, Foglalt szolgáltatás, Játék helyszín, Várható létszám, Várható nők száma, Játék kezdete, Játék időtartama, Esemény típusa, Fizetési mód, Játék számlázása. Törekedni kell a pontosságra, de van olyan adat, ami lehet körülbelüli.

Az ügyfél megadja, hogy a létszám alapján melyik kategóriába sorolhatjuk (Kicsi 8-20, Közepes 21-40, Nagy 41-60). Ezek után felajánlunk neki 3 lehetőséget kezdő haladó és profi, és ezek közül választhatnak a játékosok akár egyénenként mást, de megadhatja a szervező is egységesen.

Foglaló/Előleg

Átutalással, befizetéssel, vagy személyesen az irodánkban Baján.

Átutalással, befizetéssel, vagy személyesen az irodánkban Baján.

Létszámtól függően:
8-20 főig: 20.000 Ft
21-40 főig: 40.000 Ft
41 főtől: 60.000 Ft

Kitelepülés esetén, ha időponthoz csatolható és nem létszámhoz:

40.000 Ft fixen

A fizetési határidőt követő napon foglalása törölve lesz.

Játék kezdetétől számítva visszafele 24 órától – 7 napig (168 óra): 20 %- ot utalunk vissza
Játék kezdetétől számítva visszafele 8. naptól (169 óra): 40 %- ot utalunk vissza.
Ezt jelezni telefonon és e-mailben tudja. A foglaló visszaigényelhető részét a következő munkanapon utaljuk vissza.

A pályán levő játékmesternél lesz váltópénz, mely a foglaló összege. Ezt odaadja a játék szervezőjének igény esetén.  Ezek után a fizetést személyekre le lehet bontani.

Foglalás megerősítése

Akkor, ha a cégünk megerősítette a foglalását, majd a foglaló átutalásra került határidőn belül. A felvétel-megerősítés arányunk nagyon magas, hiszen a cégnek magas a kapacitása. Tehát, ha foglalsz, nagy valószínűséggel meg fogjuk erősíteni. Ha pedig nem jó az időpont a lehető legrövidebb időn belül visszajelezzük.

Résztvevők regisztrációja, illetve várni az ügyfélszolgálatos kolléga utolsó telefonos hívását egyeztetés miatt. Az utolsó hívás általában a játék előtti nap történik.

E-mailben fogsz kapni egy linket, ahol a játékosok regisztrációját megteheted. Ezt az e-mailt vagy továbbítja a többi játékosnak, vagy kitöltöd helyettük.

Az e-mailben kapott linkre kattintva az adatok pontos kitöltése. Fontos, hogy minden résztvevőt külön, egyesével, a saját adataival kell regisztrálni.
Ha a játék szervezője tölti ki a többi résztvevő helyett az űrlapot, akkor is az adott játékos adatait kell megadni (e-mail cím, név…), nem egyezhetnek az e mail címek.

Ha azt előre megteszik, akkor a helyszínen már nem fog idő elmenni a játékukból a balesetvédelmi és egyéb dokumentumok kitöltésével. (normál esetben, létszámtól függően kb 15-25 percet venne el)

Minden pályánkra külön ajánlott létszám vonatkozik. Ha többen szeretnének jönni, de nem férnek el egyszerre a pályán, akkor csapatfelosztás szükséges.

Játék

Csapattól függő. De átlagosan 10-15 perc egy kör játék. Ha a részvevők úgy ítélik, hogy sok időt vesz igénybe 1-1 kör, és sokat kell várni a kint lévő játékosoknak, akik már kiestek, akkor kérésre a játékmester időkorlátozottá teszi a játékot megegyezés szerint.

Rossz idő esetén paintballnál, buborékfocinál és airsoftnál a csapaton múlik, hogy szeretnének-e játszani, vagy lemondják a játékot és keresnek egy számukra másik megfelelő időpontot az ügyfélszolgálatos kollegánkkal.  A játéklemondás esetén, a mindenkor érvényben lévő foglaló szabályai vonatkoznak.
Lasertag esetén pedig, ha szakad az eső, akkor a játékot más időpontra kell áttenni. Ez csak abban az esetben szükséges, ha a pályának nincs fedett része, ahol a játékosok játszani tudnak.

Nem kell előbb érkezni, mint a kezdés időpontja, viszont ajánljuk az alábbiak szerint:

Ha előre regisztráltak a játékosok, akkor elég a kezdés időpontja előtt 5 perccel megérkeznie a csapatnak (az öltözés miatt). Amennyiben nem regisztrált le mindenki előre, akkor megbeszélés alapján 10-15 perccel lehet előbb érkezni.

Kényelmés ruhában, vastag talpú cipőben.

Ez teljesen a játékosokra van bízva. Nyílvánvaló, hogy időjáráshoz mérten öltözzenek fel.  A kapucnis pulcsit ajánljuk télen, nyáron pedig baseball sapkát, és rövid ujjú pólót.

Innivalót, baseball sapkát, sálat, kapucnis felsőt.

Természetesen igen. Bio lőszereket használunk, melyek ételfestéket tartalmaznak. Ez könnyedén kimosható a ruházatból, hajból egyaránt.

Ha betartják a biztonsági szabályokat kifejezetten az 5 méteres szabályt, akkor a fájdalom teljesen elviselhető.

Előre megbeszéltek alapján átutalással vagy készpénzzel. Ha átutalásos számlával fizetnek, akkor az azon feltüntetett fizetési határidőig tehetik meg. Amennyiben készpénzzel fizetnek, akkor a játék végén tehetik azt meg egy összegben, vagy minden résztvevő külön-külön.

Igen. A játékmester készít a csapatról egy képet még a játék előtt. Kérés esetén játék közben is készít képeket.

E-mail-ben a játék után néhány nappal. A játék lezárásától függően.

A minimum létszám Kápolnásnyék- Pettendre, Balatonfűzfőre és Balatonfüredre 10 fő.
Bajára, Pécsre, Szegedre, Kecskemétre, Szekszárdra pedig 8 fő.

Ha nem éri el a csapat a minimum létszámot, akkor fel lehet ajánlani számukra, hogy ha kifizetik a hiányzó fő (k) alapdíját, akkor jöhetnek.

Minden pályánkra külön ajánlott létszám vonatkozik. Ha többen szeretnének jönni, de nem férnek el egyszerre a pályán, akkor csapatfelosztás szükséges.

Természetesen igen. A maszk alá egyértelműen befér.

Természetesen nem. Életveszélyes saját magadra, és a többi játékosra nézve is.

Megérkezik a csapat, a játékmester fogadja őket. Aki még nem regisztrált, az itt megteheti. Ezt követően a játékosok felveszik a védőfelszereléseket, a játékmester tart egy biztonsági eligazítást, körbevezeti a csapatot a pályán, készít róluk egy csapatképet, és kezdődhet is a csata. A vendégek folyamatosan kérhetnek plusz lőszert, illetve a kispalack feltöltését. A végén pedig a fizetés.

Paintball fegyver: 300 FPS torkolati sebesség, 30-50 méter lő táv egyenes vonalban
Gyermek paintball: 150 FPS torkolati sebesség, 10-20 méter lő táv
Airsoft: 380 FPS torkolati sebesség, 45 méter lő táv

A pontosságot befolyásoló tényező lehet a szél, időjárási körülmények.
Paintball: 15-20 méterig emberalakra minden esetben
Gyermek paintball: 10 méterig emberalak minden esetben
Airsoft: 30 méterig emberalakra minden esetben
Lasertag: 25-40 méterig emberalakra minden esetben

200 db lőszer fér bele egy tárba.

Paintball esetén: BT 4 combat, Tippmann FT 12, Tippmann 98

Ha tudsz, hozz magaddal szuszpenzort, hölgyeknek pedig mellényt biztosítunk. De ebben az esetben is, ha betartjátok a biztonsági 5 méteres szabályt, akkor ezek elkerülhetőek.

Mi sűrített levegőt használunk, hiszen az a legoptimálisabb a játékra. De co2 (szén-dioxid) meghajtással is lehet.

Mi mind az 5 szolgáltatásunkat szeretjük, és csak ajánlani tudjuk őket. Nyilván az 5 szolgáltatásainkat különböző rétegek és korosztályok használják. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb, olvasd el a cikkünket a weboldalunkon.
http://maximpaintball.hu/melyik-a-jobb/

PSI
2000 PSI nyomásra töltjük fel a kispalackokat, de ha ez játék során eléri a 0,5-t, akkor rá kell tölteni, azaz újbóli feltöltés szükséges. Ezt a játékosok korlátlanul megtehetik a játék során.

A védőfelszereléseink közül a maszk az, ami kötelező, a többi ruházat nem. Jöhet a játékos akár saját ruházatban is.

A gyermek paintball lőszer, 0,5 kaliber, illetve a felnőtt paintball lőszer 0,68 kaliberű.

A gyermek paintball lőszer, 0,5 kaliber, illetve a felnőtt paintball lőszer 0,68 kaliberű.

Ezt nagyban befolyásolják az időjárási körülmények. A látási viszonyoktól, illetve a hőmérséklettől függően 20-200m.

Természetesen nem. A lasertag fegyvereink infravörös sugárral működnek, melyek teljese ártalmatlanok az egészségre. Hasonló a működése, mint a tv távirányítónak.

Egy játék során, az alap lőszeren (200 db) körülbelül 200-300 db lőszert szoktak még pluszba venni a játékosok. Ez az átlag, természetesen egyéntől függ. Valakinek elég 3 órára 200 db lőszer, és van olyan is, hogy 1.000 db-ot ellő egy játék alatt.

Paintball: kb. 120

Lasertag: 40

Buborékfoci: 8

Gyermek paintball: 20 db

Igen, össze lehet, de csak abban az esetben, ha mindkét csapatnak megfelel és az időpont helyszín is stimmel. Tehát ez ritkán szokott előfordulni, természetesen egy próbálkozást megér.

Ha időben történik a változás, akkor ki kell egészíteni a foglaló díját, és mi 2 játékmesterrel megyünk ki. Ha az utolsó pillanatban történik a módosítás, akkor kockáztatják, hogy egy játékmesterrel megyünk csak ki a pályára. Az utolsó pillanatban már nem kell a foglaló összegét megemelni.

Ha játékkal töltik, akkor csak dupla, vagy tripla annyi lehet (pl.: paintball esetén 8 órát), akkor dupla/tripla az alapdíj.
Ha a egyéb tevékenységet szeretnének (pl.:bográcsozni lasertagezés után 3 óra összesen vagyis plusz 1 óra), akkor 500 Ft/fő/óra.

Gyakran feltett kérdések

Hogyan zajlik a pályafoglalás?

Telefonon, Facebookon, e-mail-ben, itt az oldalon. A felsoroltak közül bármelyiken elérhetsz minket és foglalhatsz pályát.

Mit kell pontosan tudni már a foglaláskor?

Időpontot és létszámot. Ezek a legfontosabb információk, amikor pályát szeretnél foglalni. Ezenfelül elszoktunk kérni egy telefonszámot, amin elérhető vagy, ugyanis a játék előtti napon telefonon pontosítunk mindent a foglalással kapcsolatban.

Mit érdemes hozni a játékra?

Kesztyűt, vastagtalpú cipőt és egy kapucnis felsőt, amit szintén nem sajnálsz.

Szemüveges vagyok, játszhatok?

Természetesen igen, a maszk alá fel lehet húzni.

Mennyi a minimum létszám?

Mi azon kevés paintball pályák közé tartozunk, ahova minimum 8 fővel is eljöhetsz.

Rossz idő várható, tudok játszani?

Jelenleg 6 helyszínen van fedett pályánk, ahol télen-nyáron is kényelmesen lehet játszani.

Házirend:

 

 • Alulírott kijelentem, hogy az Aladics Dániel e.v. (6528, Bátmonostor Mátyás király utca 14., adószám: 66959379-1-23) és a Maxim Magyarország Egyesület (6528, Bátmonostor, Mátyás király utca 14., adószám: 18749456-2-03) által közösen üzemeltetett paintball-, airsoft-, lasertag-, buborékfoci és élőcsocsópályát, és az általa rendelkezésemre bocsátott felszereléseket rendeltetésszerűen használom.
 • Kijelentem, hogy a felszerelés és a pálya rendeltetésszerű használatáról oktatásra kerültem, kötelezettséget vállalok a szabályok maradéktalan betartására.
 • Kötelezettséget vállalok arra, hogy használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető vagy annak képviselője részére. A felszerelések fent meghatározott értékét elfogadom, maximális odafigyeléssel vigyázok azokra, megóvom állagukat, a felszerelésben keletkezett, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat megtérítem.
 • Kijelentem, hogy a paintballpálya használatának veszélyével és a kockázataival tisztában vagyok, azt a saját felelősségemre vállalom. Tudomásul veszem, hogy az akadálypálya használata veszélyes szabadidő elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető vagy képviselője által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát.
 • Kijelentem, hogy a követelményeknek megfelelek, a pályákat az üzemeltető vagy képviselője által bemutatott módon használom.
  Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy sem gyógyszer, drog, alkohol és semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt nem állok, tudomásul veszem, hogy az ilyen befolyásoltság alatt a pálya használata szigorúan tilos.
 • Kijelentem, hogy amennyiben nem rendeltetésszerűen és előírás szerint használom a felszerelést valamint a pályát és ezáltal okozok magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt, úgy a felelősség engem terhel, az üzemeltető nem vonható felelősségre.
  Kijelentem, hogy a harmadik személy által ily módon nekem okozott kárért sem terjesztek elő semmilyen jogcímen az üzemeltető felé kártérítési igényt, tudomásul veszem, hogy az ilyen esetekért az üzemeltető a felelősségét kizárja.
 • 14 éves kor alatt a felügyeletre jogosult személy írásbeli hozzájárulásával válik hitelessé jelen nyilatkozat.
  Tudomásul veszem, hogy az esetlegesen az üzemeltető által készített kép és hanganyagot az üzemeltető ingyen felhasználhatja marketing célokra, ehhez hozzájárulok.

Pályafoglalási szándék

(Űrlap kitöltésével foglalási kérelmet ad le)